lauantai 13. joulukuuta 2014

Chibicon 13.12.2014 Kuopio

Luokassamme conitarinat:
Tracon 2014
Animecon 2014
Animecon 2013
Desucon Frostbite 2013

Eittämättä hämmentävin con tähän asti. Kauppakeskusconi. Pieni sellainen.

Kun conipäivä oli vielä edessä
Kaikille avoimessa ympäristössä on se etu, että paikalla oli myös tavallisia ihmisiä. Silloin kuulee kivoja kommentteja, kuten ''Mitä täällä oikein tapahtuu'' ja ''Mitkä helvetin naamiaiset täällä on''. Oli myös oikein mukavaa kuunnella, kun joku yritti siellä jotain uskonnollista tilaisuutta pitää (vai oliko se vain laulelua, korjatkaa jos olen väärässä)

Apajan paneeleista ei löytynyt meitä kiinnostanutta ohjelmaa, joten aikaa oli kulutettava toisenlaisin keinoin. Kävimme sitä aikaa sitten pelihuoneessa viettämässä. Ennen ei ole tullut vastaavassa käytyä missään conissa. Idea tällaisesta on hyvä, ja kyllä meillä taisi aika hauskaa ollakin.

Mietin sitä cosplay-kisaan osallistumista, mutta en kuitenkaan uskaltautunut taikka kehdannut lähteä mukaan. Pikkukisaa oli siis kivaa seurata katsomosta. Kiki oli oikein herttainen ja muutkin cossit hienoja, vaikken suurinta osaa niitä tunnistanutkaan.

Cosplay-deitti oli vallan viihdyttävä. Pienet musiikilliset ongelmat eivät juuri haitanneet. Juontajat sopivat rooleihinsa täydellisesti. Mukana oli myös hienosti improttua Death Note- draamaa.

FFFight olikin sitten jännempi. Tavallaanhan se on kivaa, että suoraan yleisöstä voi sinne eteen pompata, mutta pidän kyllä enemmän hiotuista suurempien conien faiteista. Tässä tapauksessa ymmärrän kyllä, miksi tähän päädyttiin. Taistelutiikeri (oliko se sen niminen?) oli hyvä veto. Vaikka osallistujia saatiinkin hetki maanitella, niin kyllähän tästäkin saatiín ihan kelpo ohjelma kokoon riivittyä.
Btw, shippaan sitä Juontaja x Järjestyksenvalvojaa.

Olihan tämä erittäin mielekäs tapa viettää Lucian päivää, vaihteeksi vähän kevyemmällä conilla. Seuraava onkin sitten isompi, Yukicon.
Epätoivoinen opettejamme.
Sotilaallisen kurin ylläpitäjämme.
Minä, vailla poseeraustaitoa.
Kotipaikan conissa näkyi paljon tuttuja. Tunnistittekohan minua?


Loppuun vielä kiitos teille jotka halusitte kuvata ja halata, piristitte päivääni.

#Ainii näitä hakusanoja
Chibicon mini Kuopio Apaja Kulttuuriareena 44 cosplay cossi Fairy Tail Natsu Dragneel Celestial Järjestyksenvalvoja

2 kommenttia: